Praktisk Info

 

Gavekort

Vi udsteder gavekort enten på et bestemt beløb eller en bestemt ydelse/behandling. I begge tilfælde kan gyldige gavekort bruges som betalingsmiddel både ved køb af produkter og behandlinger.
Gavekort kan hentes i klinikken i vores åbningstid, hvor vi vil pakke det ind for dig. Vi kan også fremsende gavekortet pr. mail, dette kræver forudbetaling.

Alle gavekort har en indløsningsfrist på 1 år fra købsdato, medmindre andet er oplyst. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter og der tages forbehold for prisændringer på behandlinger og produkter.

Det er modtagerens eget ansvar at gøre brug af gavekort indenfor indløsningsfristen og opbevare gavekort således det/de ikke bortkommer. Fjordens Wellness kan ikke gøres ansvarlig for mistede eller udløbede gavekort. Og er ligeledes ikke forpligteget til at erstatte disse.

Tidsbestilling

Online: Du kan booke tider til behandling via vores onlinebooking når lige præcis du har tid og lyst.

Telefon: Vi er også klar på telefon +45 20 56 21 01. Tager vi ikke telefonen, indtal da en besked med dit navn og telefonnummer og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du kan også sende os en sms på dette nummer.

Mail: Du er også velkommen til at kontakte os pr. mail. Vedrørende tidbestilling, forespørgsler eller spørgsmål. Bemærk venligst, at mails kun besvares i vores åbningstid. Vores mailadresse er: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Betaling

Hos Fjordens Wellness kan du betale med kontanter(kun dansk valuta) eller via mobil appen MobilePay. Du kan selvfølgelig også betale med et gyldigt gavekort.


1

Facebook Logo

@fjordenswellness

Følg os på Facebook og få de nyeste tilbud - @fjordenswellness. Ved at følge os holder vi dig opdateret med i de seneste nyheder fra salonen og du har mulighed for at se med inde bag kulissen.

Følg os på Facebook